Meteen naar de content

LUXURY AT A DISCOUNT

  Over ons

  Mijn naam is Anne Pals en mijn passie voor horloges en uurwerken is bij mij op tienjarige leeftijd ontstaan. Mijn oma nam mij mee naar Juwelier Barnard in Hardenberg om de batterij van het horloge van mijn opa laten te laten vervangen. Het ging om een bloedmooie Citizen dat hij vrijwel dagelijks droeg. In datzelfde jaar kwam hij te overlijden en erfde ik dit horloge. In die tijd droeg ik het horloge enkel tijdens speciale gelegenheden zodat ik toch het gevoel had dat mijn opa bij mij was. Tot op de dag van vandaag is het horloge voor mij nog steeds van onschatbare waarde.

  In de jaren die volgden begon ik meer en meer in te zien dat horloges meer zijn dan alleen een middel om te tijd of datum af te lezen. Horloges kunnen een bepaalde waarde hebben, maar deze waarde kan soms in schril contrast staan met de sentimentele waarde die het heeft. Het kan een verhaal zijn of een speciale gebeurtenis dat een horloge van onschatbare waarde kan maken voor de eigenaar en daar hoop ik mensen dagelijks bewust van te maken.

  Op mijn dertiende begon ik met veel interesse mij te verdiepen in uurwerken en de talloze merken die er zijn. Hierdoor vergaarde ik veel kennis en ontwikkelde ik tegelijk ook een gevoel voor handelen en marketing. Zo sloot ik verschillende interessante deals via online verkoopkanalen en dit stelde mij uiteindelijk in staat een prachtige Tag Heuer te bemachtigen. Dit gehele proces lag mij goed en ik haalde veel voldoening uit hoe ik het proces had laten verlopen. Hierop besloot ik op mijn achttiende een webshop genaamd Watchyouwant op te richten en mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

  Sinds de oprichting van Watchyouwant in 2017 heb ik talloze mensen mogen ontmoeten en heb ik veel inspirerende verhalen mogen horen over het horloge dat hen het meest dierbaar is. Dit gegeven geeft mij dagelijks de motivatie en de passie te blijven doen wat ik doe en hoop ik mensen met Watchyouwant nog lang te mogen en kunnen inspireren.

  Pre-owned

  Luxe tegen een minder luxe prijs

  Authentiek

  Een écht Nederlands bedrijf

  Direct verzonden

  Volg je order met track en trace